ပ်မ္းမွ်အားျဖင့္ သီရိလကၤာ လူမ်ိဳးတစ္ဦးက တစ္ႏွစ္မွာ အုန္းသီး ၁၁၆
လံုးကိုစားေလ့ ရွိပါတယ္။ ဒါေၾကာင့္ သူတို႔ဟာ အေမရိကန္ လူမ်ိဳးေတြထက္
ဗိုက္ပူႏႈန္း ထက္ဝက္ ေလ်ာ့နည္းေနပါတယ္။ အေၾကာင္းကေတာ့ အုန္းသီးမွာပါတဲ့
အဆီဓာတ္ဟာ ခႏၶာကိုယ္အဆီ ေလာင္ကြ်မ္း ႏိုင္ေျခ ၅၀ ရာခိုင္ႏႈန္း
ပိုမ်ားေနလို႔ပါ။ အမ်ိဳး သမီးေတြက အုန္းဆီထမင္း စားဇြန္းနွစ္ဇြန္း၊
လတ္ဆတ္တဲ့ အုန္းဆန္ ေျခာက္ေအာင္စနဲ႔ အုန္းႏို႔ ၁၀ ေအာင္စ စားသံုးတာေၾကာင့္
တစ္လမွာ ကိုယ္အေလး ခ်ိန္သံုးေပါင္နဲ႔ အထက္ေလ်ာ့က် နိုင္ပါတယ္။
No comments:
Post a Comment