Saturday 9 March 2013

ခရမ္းခ်ဥ္သီးအခြံကို စားျခင္းေၾကာင့္ ေလျဖတ္နိုင္ေျခေလ်ာ့က်နိုင္

ခရမ္းခ်ဥ္သီးအခြံမွာ ေတြ႕ရွိႏိုင္တဲ့ လိုင္ကိုပင္းပါဝင္တဲ့ ေဆးျပားေတြ ကိုမွီဝဲရင္ ေလျဖတ္ႏိုင္ေျခ ကို ေလွ်ာ့ခ်ႏိုင္ၿပီး ကင္ဆာႀကီးထြားမႈကို တားျမစ္နိုင္တယ္ လို႔ ေလ့လာမႈအရ ေတြ႕ရွိထားပါတယ္။ Ateronon ေခၚတဲ့ လိုင္ကိုပင္းပါဝင္တဲ့ ေဆးျပားဟာ ပိတ္ဆို႔ေန တဲ့ ေသြးေၾကာေတြကို ပြင့္ေစႏိုင္ပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပါဝင္တာက ေျမထဲပင္လယ္ အစားအစာရဲ႕ က်န္းမာေရးအတြက္ အဓိက အက်ိဳးေက်းဇူးပါ။ အဲဒီေဆးျပားကို မွီဝဲတာေၾကာင့္ ေသြးေၾကာေတြ ေပ်ာ့ေပ်ာင္းလာၿပီး ေသြး လည္ပတ္မႈေတြ ပိုေကာင္းမြန္ႏိုင္ တဲ့အတြက္ ႏွလံုးေရာဂါေၾကာင့္ ပ်က္စီးႏိုင္ေျခ ေလ်ာ့ နည္းသြားႏိုင္တယ္လို႔
သုေတသီေတြက ႏွလံုးတိုက္ခိုက္ခံရႏိုင္ေျခကိုလည္း ေလွ်ာ့ ခ်ႏိုင္ပါတယ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို အစိမ္း အတိုင္းစားတာထက္ ခ်က္ျပဳတ္ၿပီး စားသံုးတာေၾကာင့္ သူ႔မွာ ပါဝင္တဲ့ လိုင္ကိုပင္းဟာ ခႏၶာကိုယ္မွ အလြယ္တကူ စုပ္ယူ ႏိုင္ၿပီး ေသြးအတြင္းကို အလြယ္တကူ ေရာက္ရွိေစႏိုင္ပါတယ္လို႔ သုေတသီေတြ က ဆိုပါတယ္။
ေဒါက္တာခင္မိုးမိုး
Good Health

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget